Wanna be bough ? Tak napiš SEM
Reklamy a žádosti pište SEM

Recenze 01

2. prosince 2012 v 14:27 | Yssor |  Recenze

LOL

Doba trvání : 96 minut
Žánr : Romantická komedie - USA
Režie : Lisa Azuleos
Body : 7/10
Popis a dojem :
Tento film zachycuje teenagerský americký život okořeněný rozchody a novými vztahy . Hlavními postavami jsou simpatičtí herci -> Miley Cyrus ( Lola ) a Doughlas Booth ( Kyle ) , kteří jsou dobrými přáteli , po rozchodu Loly a Chada se do sebe zamilují , jenže Lola je dojmu že ji Kyle na záchodcích podvedl s ,,lepíkem,, a tak se na čas přestávají stýkat . Po novém semestru zfinguje Lola se svým kamarádem vztah , který má vést k žárlivosti u její drahé polovičky . Poté přichází tolik vytoužený výlet do paříže , kde dochází k usmíření a následnému sblížení . Tento film je pěkný a pohodový já sama jsem ho viděla několikrát . Doporučuji především lidem co mají rádi love story a milostné zápletky .. Již dříve byl natočen stejnojmený film od totožné režisérky ve francouzké verzi , který mě však vůbec nezaujal , protože v jeho obsazení jsou na oko nepříjemní herci a hlavně škaredí kluci :D

No nikdy jsem nic takového nepsala takže ani nevím co má taková recenze splňovat :D tak doufám , že vám to bude stát aspoň za to aby jste si to přečetli :D ..
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Tref se do tečky ,,ňoumo,,

.

Komentáře

1 Princess_Jenn_* Princess_Jenn_* | Web | 2. prosince 2012 v 14:57 | Reagovat

no přesně:-)..at mi závidí :D
juch LOL !! miluju !!!! ♥♥♥

2 L>ůCi* L>ůCi* | Web | 2. prosince 2012 v 15:13 | Reagovat

nedávno jsem to viděla, úžasný film <3
To já karolínu zase můžuu, baví mě  že tam je snad každý obchod :D :))

3 Ter)) Ter)) | Web | 2. prosince 2012 v 15:15 | Reagovat

zrovna se na ten film koukám :D miluju ho <33

4 Orbitka Rúžová Orbitka Rúžová | Web | 2. prosince 2012 v 17:15 | Reagovat

taky takové nemám ráda :D to byla první vrstva pak jsem si je ešte pŕetírala.. stejně je to shit a už se mi loupe !:/

5 Roni Roni | Web | 2. prosince 2012 v 19:24 | Reagovat

Tenhle film jsem neviděla, ale možná si ho stáhnu. ;)

6 Ta Anonymní. Ta Anonymní. | Web | 2. prosince 2012 v 19:48 | Reagovat

Miluju tenhle film.
Kyle je zatraceně SEXY! :3 ♥

7 smallcrocodile smallcrocodile | Web | 2. prosince 2012 v 19:56 | Reagovat

Ahoj,ptala si se na to barvení vlasů.. tak barvy jako takový vlasy neničej, jediný co vlasy zničí je peroxid..a samozdřejmě trošku to znát je..vlasy se odlamujou. Ale já měla nejdřív tu zelenou (tyrkysovou) pak sem šla na hněda..pak znova peroxid..a na modrou.. A řekla bych že na to že sem to 2x peroxidovala tak to neni tak hrozný :) Ovšem na tch barevnejch vlasech to tak vidět není, až to dám na hnědo vlasy si ostříhám..protože to asi znát bude dost. :D Ale zatím to přebarvovat nehodlám, já sem spokojená!

8 raspberry raspberry | Web | 2. prosince 2012 v 20:11 | Reagovat

Viděla jsem jen remake, tamtu francouzskou verzi ne.
Stejně všichni říkají, že to novější je lepší. :)

9 EARL EARL | Web | 2. prosince 2012 v 20:52 | Reagovat

Děkuji :-)

10 LucLin LucLin | Web | 3. prosince 2012 v 17:19 | Reagovat

Ten film je boží! :)

11 Lousie Lousie | Web | 3. prosince 2012 v 21:16 | Reagovat

ta recenze je dobrá,)
miluju nejvíc na světě ten film!! <3

12 EARL EARL | Web | 4. prosince 2012 v 21:50 | Reagovat

NOVÝ ČLÁNEK JE NA SVĚTĚ :-D nečekej ale nic extra. nějak nemám co psát :-) zdá se mi to pořád dokola.

13 H. H. | Web | 10. prosince 2012 v 23:28 | Reagovat

jé, tenhle film jsem viděla a moc se mi líbil :)
a podobnej vztah jako lola a kyle mám i já se svým nejlepším kámošem :D (i když myslím, že z toho nic nebude :// :D)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama